Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A mediterrán ízek kedvelőinek okoz örömet éez a gluténmentesen megfőzhető leves. a receptet készítette Molnár György szakoktató.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A tisztított zöldségeket a daraboljuk és a brokkoli kivételével felhevített napraforgó olajon lepirítjuk.
    • Felöntjük a megfelelő mennyíségű vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal és bazsalikommal.
    • Felforraljuk a levest és beletesszük a gluténmentes tésztát.
    • Mielőtt a zöldségek és a tészta megpuhulna belefözzük a levesbe a brokkolit és a KNORR Collezione Italiana hámozott kockázott paradicsomot.
    • A levest készre forraljuk és vágott petrezselzemmel megszórva tálaljuk.
    • a főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A leves elkészítéséhez használhatünk másféle zöldségeket is (pl.: angolzeller, spenőt, kelvirág, zöldbab)
    • Tészta helyett betétként tehetünk a levesbe főtt rizst.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü