Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg

Ragulevest nem csak hússal lehet készíteni. Erre példa ez a recept melyet Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje készített.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk és daraboljuk.
    • Forró RAMA Culinesse profin lepirítjuk a vöröshagymát majd egy kissé a többi zöldséget.
    • Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Morzsolt oregánóval.
    • Amikor a zöldségek megpuhultak, de nem főttek szét dúsítjuk a levest RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és készre forraljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor szórjuk meg a levest finomra vágott friss petrezselyemzölddel.
    • Ha sűrűbbre szeretnénk főzni a levest használjuk KNORR Maizena Kukoricakeményítőt a sűrítésre.
    • A leves be főzött zöldségek igény szerint változtathatóak!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü