Hozzávalók

+

Elkészítés


A magyaros rizseshús alternatívája ez az alapvetően sok zöldséggel elkészített rizses étel. A mediterrán jellegűen készített ételekkel változatosabbá tehetjük étlapjainkat. A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A csirkemelleket kockákra vágjuk.
    • A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és daraboljuk.
    • Folyékony növényi sütőzsiradékon lepirítjuk a vágott póréhagymát majd a csirkemellet.
    • Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a vágott zöldségeket.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Morzsolt oregánoval.
    • Összepirítjuk a hús és a zöldségeket majd kevés vizet aláöntve készre főzüük,úgy hogy maradjon valamennyi szaftja a ragunak.
    • A KNORR Előfőzött hosszúszemű rizst a csomagoláson feltüntetett módon enyhén sós vízben megfőzzük.
    • A kész rizst tálalás előtt összekeverjük csirkével és a zöldségekkel.
  2. Tálalás és tipp

    • Ha lehet használjunk idényzöldségeket a rizseshúshoz.
    • Készíthetünk hozzá mártást különböző KNORR Mártásalapokból és KNORR krémleves alapokból (sajt, brokkoli, spárga, stb.)
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü