Hozzávalók

+

Előkészítés

  • marha velőscsont* 2000.0 g
  • zöldspárga* 200.0 g
  • Vegyes saláták** 176.5 g
  • kígyóuborka** 100.0 g
  • koktélparadicsom* 102.0 g
  • kaliforniai paprika, szines** 50.0 g
  • retek, hónapos** 100.0 g

Elkészítés

Tálalás


Egy mindeki által kedvelt és ismert klasszikus alapanyag a marha velőscsont.
Egy új technológiával és friss tavaszi alapanyagokkal elkészítve. Izgalmas és érdekes ízkombináció.

...

Elkészítés

  1. Előkészítés

    A velőscsontot a hártyáktól megtisztítjuk, vákumozzuk és 58 °C-on 1,5 órát hőkezeljük.
    A friss zöldeket megmossuk, ízlés szerint szeleteljük.
  2. Elkészítés

    Virágmézen megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott lilahagymát, durva borssal, sóval ízesítjük, balzsamecettel meglocsoljuk, készre pároljuk.
    A végén brunoise-re vágott eperrel összeforgatjuk, csak rövid ideig melegítjük, hogy ne veszítse el az eper a színét.
  3. Tálalás

    Tálalás előtt a csontot szalamander alatt megpirítjuk, a végén Umami-val és a kisült zsirjával locsoljuk, durvaborssal megszórjuk, friss saláta mellé helyezzük az epres lilahagyma lekvárral és a levélzöldekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü