Hozzávalók
Malac császár , véreshurka , fehérbab püré ,céklapor ,lilakáposztás alma saláta
−
+
€324.51
Malaccsászár elő és elkészítése.
Malaccsászár*
/g
1800.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
84.2 g
0%
só
/kg
6.0 g
0%
bors, őrölt**
/kg
1.0 g
0%
vaj*
/g
150.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
333.3 g
0%
köménymag**
/g
7.0 g
0%
pankómorzsa*
/kg
300.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
3.0 darab
0%
búzaliszt
/g
300.0 g
0%
Babpüré elkészítése.
Fehér bab, száraz**
/g
1000.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.5 l
0%
kakukkfű, friss*
/g
1.1 g
0%
káposzta, lila
/kg
235.3 g
0%
só
/kg
0.0 g
0%
Lilakáposztás zöldalma saláta.
káposzta, lila
/kg
0.0 g
0%
Zöldalma**
/g
250.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
80.0 g
0%
kristálycukor**
/g
5.0 g
0%
ételecet 10%**
/l
0.05 l
0%
babérlevél**
/g
1.0 g
0%
/
Malaccsászár elő és elkészítése.
-
Malaccsászár* 1800.0 g
-
fokhagyma* 84.2 g
-
só 6.0 g
-
bors, őrölt** 1.0 g
-
vaj* 150.0 g
-
vöröshagyma 333.3 g
-
köménymag** 7.0 g
-
pankómorzsa* 300.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
búzaliszt 300.0 g
Babpüré elkészítése.
-
Fehér bab, száraz** 1000.0 g
-
tejszín 30 % 0.5 l
-
kakukkfű, friss* 1.1 g
-
káposzta, lila 235.3 g
-
só
Lilakáposztás zöldalma saláta.
-
káposzta, lila
-
Zöldalma** 250.0 g
-
kristálycukor** 5.0 g
-
ételecet 10%** 0.05 l
-
babérlevél** 1.0 g