Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Pirított zöldség elkészítése.

  • chili paprika, friss* 106.4 g
  • kaliforniai paprika, szines** 150.0 g
  • újhagyma** 117.6 g
  • vöröshagyma 166.7 g
  • sárgarépa 100.0 g

Utazásaim során több alkalommal is megkóstolhattam a távol-kelet kiváló vogásait.Elárulhatom hogy ez az egyik kedvenc ételem, a zöldségek frissessége és a Teriyaki és a lazac összhangjának köszönhetően. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Pácoljuk be a halat (minimum 30 percre) a Teriyaki szósszal úgy hogy bőrével lefelé legyen.
    Kevés zsiradékon bőrével lefelé süssük ropogósra majd fordítsuk meg.
    A szósszal locsolgatva fejezzük be a sütést.
  2. Pirított zöldség elkészítése.

    A hal serpenyőjében pirítsuk meg a darabolt zöldségeket ögyelve arra hogy mindíg elég mártás legyen rajta és fényes legyen.
  3. Tálalás.

    A pirított roppanós zöldségekre tálaljuk a halat.
    Külön kis edényben kínáljunk mellé a Teriyaki szószból.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü