Hozzávalók

+

Ragu készítése.

Rétegezés.

Tálalás.

  • petrezselyemzöld 55.6 g

Egy igazi klasszikus olasz étel, vegán darált hússal elkészítve - ahol nem kell íz kompromisszumot kötni.

...

Elkészítés

  1. Ragu készítése.

    A felhevített olajon megpirítjuka finomra vágott hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát és a zellert.
    Sózzuk, borsozzuk és félpuhára pároljuk.
    Hozzáadjuk a Vegán darált húst és együtt pirítjuk.
    A főzőkrémet elkeverjük 1 liter vízzel és felengedjük a ragut és felforraljuk.
    A KNORR Bolognai mártás alapot elkeverjük 1,25 L vízzel és besűrítjük a ragut, jól kiforraljuk.

  2. Rétegezés.

    A kész raguból tegyünk egy 1/1-es GN edény aljára és a Lasagne Grandi tésztalapokkal rétegezzük a ragut.
    Ügyeljünk arra hogy a legalsó és a legfelső rétegre is bőven jusson a raguból.
    Szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal és előmelegített sütőben 175°C-on süssük készre Kb. 45 perc alatt.
  3. Tálalás.

    A megsült lasagne-t tetszőleges nagyságúra vágjuk, helyezzük tányérra és szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel.
    Használhatunk hozzá levélzöldeket, ruccolát vagy akár vizitormát is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü