Hozzávalók

+

Ragu elkészítése

  • pulykacomb** 0.7 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.3 kg
  • kukorica** 0.3 kg
  • vöröshagyma 0.11 kg
  • napraforgóolaj** 0.04 l
  • petrezselyemzöld 10.0 g
  • 12.0 g
  • víz 0.8 l
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.15 l
  • KNORR Alap tokányokhoz és ragukhoz - Hozzáadott só nélkül 2 kg 0.09 kg

Tészta elkészítése


A raguk, a tokányok kiváló lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy egy ételben sokféle összetevőt megjelenítsünk. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Ragu elkészítése

    • A felhevített olajon a finomra vágott vöröshagymát lepirítjuk.
    • Rátesszük a darabolt pulykacombot és együtt pirítjuk a hagymával.
    • Megsózzuk a só felével és kevés vizet aláöntve majdnem puhára pároljuk a húst.
    • Hozzáadjuk a kukoricát és a húsos zöldséges ragura öntjük a vízzel elkevert hozzáadott sót nerm tartalmazó KNORR Tokányalapot.
    • Beletesszük a vágott paprikákat, összeforraljuk és ízesítjük a maradék sóval.
    • Legvégül dúsítjuk 15% zsírtartalmú növényi főzőkrémmel és belefőzzük a vágott petrezselyemzöldet.
  2. Tészta elkészítése

    • A KNORR Collezione Italiana Fusili-t az előírásnak megfelelően kifőzzük.
  3. Tálalás és tipp

    • A ragut forrón a kifőzött tészta mellé tálaljuk.
    • Elkészíthetjük az ételt más zöldségekkel is, pl.: gomba, zöldborsó, zöldbab stb....
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü