Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Szárnyas galuska elkészítése

  • csirkemell, darált 0.37 kg
  • víz 0.12 l
  • 1.0 g
  • KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 0.07 kg

Tálalás és tipp

  • lenmag** 0.04 kg

A krémlevesek mindig népszerűek. Gyuricza Ákos dietetikus receptjét átdolgozva egy új verzió született!

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A mirelit csemege kukoricát a felhevített olajonátfuttatjuk, majd a Knorr Zöldségleves alapból készített ízes főzőlével felengedjük a levesünket.
    • Ízesítjük a cukorral és puhára főzzük a kukoricát.
    • Ha megfőtt a kukorica, botmixerrel alaposan egyneműsítjük.
    • KNORR Maizena kukorica keményítő valamint a növényi tejszín keverékével besűrítjük, ha szükséges kevés sóval, cukorral utóízesítjük, hogy enyhén édeskés és pikáns legyen az íze.
  2. Szárnyas galuska elkészítése

    • A darált csirkehúst összedolgozzuk a sószegény KNORR Vagdaltalappal, vízzel és kevés sóval.
    • Az így kapott masszát rövid ideig pihentetjük.
    • A galuskákat szaggatón átnyomva kifőzzük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal ízesített vízben.
  3. Tálalás és tipp

    • A megfőzött leves a kifőtt galuskával tálaljuk és megszórjuk lenmaggal.
    • A főzés közben elpárolgott vizet pótolni kell. Ehhez felhasználhatjuk a galuska főzővizét.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü