Hozzávalók
Kukoricakrémleves csirkegaluskával és lenmaggal (7-10 éves korcsoport)
−
+
€2.09
Leves elkészítése
csemegekukorica, fagyasztott**
/g
1.0 kg
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
napraforgóolaj**
/l
0.02 l
0%
kristálycukor**
/g
5.0 g
0%
víz
/l
2.5 l
0%
KNORR Zöldségleves alap - Allergénmentes* 3 kg
/kg
15.0 g
0%
Szárnyas galuska elkészítése
csirkemell, darált
/g
0.32 kg
0%
víz
/l
0.1 l
0%
só
/kg
1.0 g
0%
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg
/kg
0.06 kg
0%
Tálalás és tipp
lenmag**
/kg
0.03 kg
0%
/
Leves elkészítése
-
csemegekukorica, fagyasztott** 1.0 kg
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
napraforgóolaj** 0.02 l
-
kristálycukor** 5.0 g
-
víz 2.5 l
Szárnyas galuska elkészítése
-
csirkemell, darált 0.32 kg
-
víz 0.1 l
-
só 1.0 g
-
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 0.06 kg
Tálalás és tipp
-
lenmag** 0.03 kg