Hozzávalók
Körtés pite, mákos-narancsos parfait
−
+
€0.0
Tészta készítés
porcukor*
/g
150.0 g
0%
vaj*
/g
300.0 g
0%
búzaliszt
/g
450.0 g
0%
Pite elkészítése
körte (vilmos)*
/g
1875.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
3.0 darab
0%
őrölt fahéj*
/g
1.0 g
0%
barnacukor**
/kg
150.0 g
0%
citrom db*
/darab
1.0 darab
0%
Parfait elkészítése
joghurt, natúr**
/l
0.25 l
0%
rum*
/l
0.02 l
0%
mák*
/g
80.0 g
0%
tejszín 35%
/l
0.4 l
0%
Carte D'Or Vaníliaízű pudingpor - főzéssel 1,5 kg
/kg
80.0 g
0%
narancs**
/kg
142.9 g
0%
/
Tészta készítés
-
porcukor* 150.0 g
-
vaj* 300.0 g
-
búzaliszt 450.0 g
Pite elkészítése
-
körte (vilmos)* 1875.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
őrölt fahéj* 1.0 g
-
barnacukor** 150.0 g
-
citrom db* 1.0 darab
Parfait elkészítése
-
joghurt, natúr** 0.25 l
-
rum* 0.02 l
-
mák* 80.0 g
-
tejszín 35% 0.4 l
-
Carte D'Or Vaníliaízű pudingpor - főzéssel 1,5 kg 80.0 g
-
narancs** 142.9 g