Hozzávalók

+

Bélszín előkészítése sütése.

Krém elkészítése, tálalás.


Friss zöldekkel, a kéksajt karakteres íze igazán jól harmonizál a bélszín fűszeres ízével.
Kiváló piknik szendvics akár nyitott de zárt formában is.

...

Elkészítés

  1. Bélszín előkészítése sütése.

    Az előkészített, formázottbélszínt fűszerezzük be aKNORR PrémiumSteak fűszerkeverékkel.
    Kevés zsiradékon minden oldalát süssük elő, majd előmelegített sütőben süssük készre.
    Felhasználásig hűtsük ki.
  2. Krém elkészítése, tálalás.

    Vágjuk félbe a péksüteményeket és pirítsuk meg.
    Morzsoljuk bele a sajtot a HELLMANN'S Majonézszószba, adjuk hozzá a HELLMANN'S Mustár szószt és az apróra vágott újhagymát.
    Kenjük meg a sajtos krémmel a péksüteményeket, hajtogassuk rá a bélszínszeleteket és zöldekkel dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü