Hozzávalók

+

Kacsamáj elkészítése.

  • kacsamáj* 842.1 g
  • kakukkfű, friss* 2.0 g

Sós karamell gél

  • kristálycukor** 200.0 g
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.25 l
  • 2.0 g
  • víz 0.2 l
  • kakukkfű, friss* 2.1 g

Fenyőmag krém elkészítése.


Házi hízott kacsamáj, illatos kakukkfűvel karamellel és kaláccsal.
Igazi ünnepi lakoma része lehet. Schmiedt Patrik

...

Elkészítés

  1. Kacsamáj elkészítése.

    Májszeleteket fűszerezzük kakukkfűvel serpenyőben megsütjük.
  2. Sós karamell gél

    A cukorot karamellizáljuk,Cremefine Profival felöntjük bele forraljuk a kakukkfüvet, hozzá adjuk a hideg vizet, agellant az agart és felforraljuk Forrásban tartjuk 1 percig, leszszürjük és dermedés után thermomixerben egyneműsítjük majdhabzsákba töltjük tálalásig.
  3. Fenyőmag krém elkészítése.

    Theromixerben egyneműsítjük, krém állagig keverjük.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü