Hozzávalók

+

Előkészítés.

Elkészítés


Nagymamám egyik kedvenc süteményét alakítottam át a magam szája íze szerint. Csak remélni merem hogy másnak is tetszik ez az egyszerű, ámde csodás desszert. Fogadják szeretettel. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    A kész vajastésztát kisütjük, majd tetszőleges formában kiszúrjuk.
    Elkészítjük a vaníliás krémet, amihez forrón hozzákeverjük a fehérjehab egy részét.
  2. Elkészítés

    A tésztát formába helyezzük, majd beletöltjük a krémet és a tetejére kenjük a kókusztejporral felvert tejszínhabot a tetejére nyomjuk és lefedjük a másik kiszúrt lappal.
    Eper raguhoz a cukrot karamelizáljuk, majd hozzáadjuk az epret és pürésítjük, a végén frissítjük a Folyékony Citrus ízesítővel.
    A kész eperöntethez a végén apróra vágott epret adunk.
  3. Tálalás.

    Az összeállított krémest tányérra helyezzük és körbe húzzuk az eper raguval.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü