Hozzávalók
Halfilé magos bundában saláta ágyon balzsamecetkrémmel (felnőtt)
−
+
€0.0
Saláta elkészítése
jégcsapretek**
/kg
0.38 kg
0%
paradicsom**
/g
0.38 kg
0%
Vegyes saláták**
/g
0.9 kg
0%
brokkoli csíra
/kg
0.07 kg
0%
Hal elkészítése
tengeri halfilé
/kg
1.0 kg
0%
zsemlemorzsa**
/kg
0.24 kg
0%
tojás (60g/darab)**
/g
0.11 kg
0%
búzaliszt
/g
0.08 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.06 l
0%
KNORR Fűszerkeverék halakhoz
/kg
22.0 g
0%
lenmag**
/kg
0.03 kg
0%
szezámmag
/g
0.03 kg
0%
Makadámia dió
/kg
0.03 kg
0%
/
Saláta elkészítése
-
jégcsapretek** 0.38 kg
-
paradicsom** 0.38 kg
-
Vegyes saláták** 0.9 kg
-
brokkoli csíra 0.07 kg
Hal elkészítése
-
tengeri halfilé 1.0 kg
-
zsemlemorzsa** 0.24 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.11 kg
-
búzaliszt 0.08 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.06 l
-
KNORR Fűszerkeverék halakhoz 22.0 g
-
lenmag** 0.03 kg
-
szezámmag 0.03 kg
-
Makadámia dió 0.03 kg