Hozzávalók
Halfilé magos bundában saláta ágyon balzsamecetkrémmel (7-10 éves korcsoport)
−
+
€0.0
Saláta elkészítése
jégcsapretek**
/kg
0.3 kg
0%
paradicsom**
/g
0.3 kg
0%
Vegyes saláták**
/g
0.75 kg
0%
brokkoli csíra
/kg
0.05 kg
0%
Hal elkészítése
tengeri halfilé
/kg
0.8 kg
0%
zsemlemorzsa**
/kg
0.22 kg
0%
tojás (60g/darab)**
/g
0.1 kg
0%
búzaliszt
/g
0.07 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.04 l
0%
KNORR Fűszerkeverék halakhoz
/kg
18.0 g
0%
lenmag**
/kg
0.02 kg
0%
szezámmag
/g
0.02 kg
0%
Makadámia dió
/kg
0.03 kg
0%
/
Saláta elkészítése
-
jégcsapretek** 0.3 kg
-
paradicsom** 0.3 kg
-
Vegyes saláták** 0.75 kg
-
brokkoli csíra 0.05 kg
Hal elkészítése
-
tengeri halfilé 0.8 kg
-
zsemlemorzsa** 0.22 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.1 kg
-
búzaliszt 0.07 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
-
KNORR Fűszerkeverék halakhoz 18.0 g
-
lenmag** 0.02 kg
-
szezámmag 0.02 kg
-
Makadámia dió 0.03 kg