Hozzávalók
Halászlé vörös sügérrel és lazackaviárral
−
+
€888.9
Előkészítés, elkészítés.
ponty, egészben*
/g
2352.9 g
0%
sügér, egészben*
/g
4285.7 g
0%
tengeri halfilé
/kg
500.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
60.0 g
0%
paprika**
/kg
100.0 g
0%
paradicsom**
/g
105.3 g
0%
Kókusztejpor**
/kg
100.0 g
0%
fűszerpaprika**
/kg
100.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
888.9 g
0%
/
Előkészítés, elkészítés.
-
ponty, egészben* 2352.9 g
-
sügér, egészben* 4285.7 g
-
tengeri halfilé 500.0 g
-
Sárga Curry Paszta 60.0 g
-
paprika** 100.0 g
-
paradicsom** 105.3 g
-
Kókusztejpor** 100.0 g
-
fűszerpaprika** 100.0 g
-
vöröshagyma 888.9 g