Hozzávalók
Grillezett lazacderék, curry-s garnéla raguval
−
+
€192.2
Ragu és mártás készítés
garnéla rák, fejjel 16/20*
/g
1666.7 g
0%
KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg
/kg
25.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.1 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.5 l
0%
Hal elkészítése, tálalás.
lazacfilé*
/g
2000.0 g
0%
zöldspárga*
/g
500.0 g
0%
spárga**
/kg
200.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/kg
80.0 g
0%
/
Ragu és mártás készítés
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
-
KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg 25.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
Hal elkészítése, tálalás.
-
lazacfilé* 2000.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
-
spárga** 200.0 g