Hozzávalók

+

Ragu és mártás készítés

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
  • KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg 25.0 g
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l

Hal elkészítése, tálalás.


A rákragut, érdekesebbé tehetjük ha kókusztejjel engedjük fel.

...

Elkészítés

  1. Ragu és mártás készítés

    A megtisztított garnélát felhevített RAMA Culinesse Profiban megfuttatjuk,ízesítjük a Curry pasztával és együtt pirítjuk.Felengedjük RAMA Cremefine Habkészítménnyel és kiforraljuk.
  2. Hal elkészítése, tálalás.

    A halat fűszerezzük be a Prémium Halfűszerrel és roston süssük meg.Tálaljuk a curry-s rákraguval, spárgákkal és pirított új burgonyával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü