Hozzávalók
Grillezett fogasfilé gomba veloute-vel, sült üvegtésztával
−
+
€199.98
Mártás elkészítése.
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
vöröshagyma
/kg
222.2 g
0%
gomba, csiperke**
/kg
500.0 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/kg
50.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
Hal előkészítése és sütése.
Fogas*
/g
2000.0 g
0%
Tálalás.
üvegtészta**
/g
1000.0 g
0%
/
Mártás elkészítése.
-
olivaolaj 0.1 l
-
vöröshagyma 222.2 g
-
gomba, csiperke** 500.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Hal előkészítése és sütése.
-
Fogas* 2000.0 g
Tálalás.
-
üvegtészta** 1000.0 g