Hozzávalók

+

Gazpacho előkészítése és elkészítése

  • kígyóuborka** 500.0 g
  • fokhagyma* 31.6 g
  • paprika** 100.0 g
  • angolzeller** 100.0 g
  • vöröshagyma 111.1 g
  • Olivaolaj, extra szűz* 0.1 l
  • Kenyér, rozs* 100.0 g
  • KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 30.0 g
  • KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 1000.0 g

Egy igazi, hamisítatlan spanyol leves. Spanyolországban élve megtanultam, ahány ház ahánt város és tartomány annyi féle Gazpaco. Ismerjék meg az én egyik kedvencemet. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Gazpacho előkészítése és elkészítése


    • Az előkészített zöldségeket és a pirított barna kenyeret turmixoljuk le a KNORR Fűszeres paradicsomvelővel és a KNORR Primerba Bazsalikommal.
    • Ha szükséges sózzuk, borsozzuk.
  2. Tálalás.

    • Állítsuk be a folyadék mennyiséget vízzel vagy alaplével.
    • Töltsük izgalmas puharakba, dekoráljuk angolzellerrel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü