Hozzávalók
Garnélaleves zöldbabbal
−
+
€3048.0
Az alaplé elkészítése
Mogyoró olaj
/l
0.3 l
0%
mogyoróhagyma*
/g
333.3 g
0%
Galangal
/kg
180.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 g
0%
citromnád*
/g
200.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
40.0 g
0%
víz
/l
6.0 l
0%
A leves elkészítése
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/kg
60.0 g
0%
Kókusztejpor**
/kg
250.0 g
0%
csirkemell**
/kg
666.7 g
0%
fejnélküli garnéla rák 30/40*
/g
222.2 g
0%
szójabab csíra*
/g
111.1 g
0%
zöldbab**
/g
210.5 g
0%
tofu (szójababtúró)**
/kg
100.0 g
0%
/
Az alaplé elkészítése
-
Mogyoró olaj 0.3 l
-
mogyoróhagyma* 333.3 g
-
Galangal 180.0 g
-
citromnád* 200.0 g
-
Sárga Curry Paszta 40.0 g
-
víz 6.0 l
A leves elkészítése
-
Kókusztejpor** 250.0 g
-
csirkemell** 666.7 g
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 222.2 g
-
szójabab csíra* 111.1 g
-
zöldbab** 210.5 g
-
tofu (szójababtúró)** 100.0 g