Hozzávalók

+

Elkészítés tálalás.

  • csontozott marhalapocka* 1052.6 g
  • vöröshagyma 666.7 g
  • fűszerpaprika** 80.0 g
  • paprika** 150.0 g
  • paradicsom** 157.9 g
  • fokhagyma* 84.2 g
  • köménymag** 10.0 g
  • babérlevél** 10.0 g
  • zöldbab** 105.3 g
  • burgonya** 428.6 g
  • napraforgóolaj** 0.3 l
  • KNORR Thai Vörös Curry Paszta 0,85 kg 80.0 g

Zsemlegombóc elkészítése.


Egyik kedvenc levesem a Palócgulyás, most vörös curry-vel fűszereztem. Így harmónikusabb ízeket kapunk úgy, hogy a tradicionális ízek kerekebbek lesznek. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Elkészítés tálalás.

    Tartalmas palócgulyást készítünk marhalapocka felhasználásával, amit vörös curry-vel fűszerezünk.
  2. Zsemlegombóc elkészítése.

    A szalvétagombócot kibontjuk, szárazon összekeverjük a vízzel, hagyjuk hogy megszívja magát.Gombócokat formázunk belőle és a levesbe forraljuk.Levélzölddel és tejföllel dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü