Hozzávalók
Fogas halászlé veloute-val
−
+
€292.2
Halászlé veloute elkészítése.
vöröshagyma
/kg
1111.1 g
0%
paprika**
/kg
200.0 g
0%
KNORR Hámozott kockázott paradicsom konzerv 2,55 kg
/kg
200.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
Cikóriás kávés arpagyöngy
cikória
/g
500.0 g
0%
újhagyma**
/kg
58.8 g
0%
árpagyöngy
/kg
1000.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.2 l
0%
koriander, friss*
/g
58.8 g
0%
Hal elkészítése, tálalás.
Fogas*
/g
1800.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.1 l
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
50.0 g
0%
/
Halászlé veloute elkészítése.
-
vöröshagyma 1111.1 g
-
paprika** 200.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Cikóriás kávés arpagyöngy
-
cikória 500.0 g
-
újhagyma** 58.8 g
-
árpagyöngy 1000.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.2 l
-
koriander, friss* 58.8 g
Hal elkészítése, tálalás.
-
Fogas* 1800.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l