Hozzávalók
Fehérbab leves, kukoricapelyhes fogassal.
−
+
€117.1
Hal előkészítése és elkészítése.
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/kg
60.0 g
0%
Fogas*
/g
500.0 g
0%
kukoricapehely, classic**
/kg
100.0 g
0%
Leves elkészítése
bab, száraz**
/g
300.0 g
0%
sárgarépa
/kg
100.0 g
0%
fehérrépa*
/g
111.1 g
0%
zellerlevél**
/g
50.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
111.1 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.15 l
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
Fogas* 500.0 g
-
kukoricapehely, classic** 100.0 g
Leves elkészítése
-
bab, száraz** 300.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
fehérrépa* 111.1 g
-
zellerlevél** 50.0 g
-
vöröshagyma 111.1 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.15 l