Hozzávalók
Enyhén füstöl harcsa filé,kakukkfüves chalotte hagymával és paprika krémmel
−
+
€0.0
Hal előkészítése és elkészítése.
harcsa*
/g
1000.0 g
0%
citrom**
/g
150.0 g
0%
Lekvár, paprikakrém készítés.
mogyoróhagyma
/kg
555.6 g
0%
méz**
/g
100.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
200.0 g
0%
KNORR Thai Vörös Curry Paszta 0,85 kg
/kg
60.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.2 l
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
harcsa* 1000.0 g
-
citrom** 150.0 g
Lekvár, paprikakrém készítés.
-
mogyoróhagyma 555.6 g
-
méz** 100.0 g
-
vaj* 200.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 200.0 g
-
KNORR Thai Vörös Curry Paszta 0,85 kg 60.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.2 l