Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

  • harcsa* 1000.0 g
  • citrom** 150.0 g

Lekvár, paprikakrém készítés.


Hideg füstölt harcsa forgács, ami fantasztikus illatú és ízű. A vörös curry és a balzsamecet krém harmónikus egyenúlyt képeznek a tányéron. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Az előkészített harcsa filéket (almás fűrészporral) füstölő segítségével elkészítjük.
  2. Lekvár, paprikakrém készítés.

    Chalotte hagymából, (balzsamecet, kakukkfű, méz) hozzáadásával, markáns ízű hagyma lekvárt főzünk.
    A piros színűpaprikát megsütjük, majd thermomixer-be tesszük és hozzáadjuk a KNORR Thai vörös curry pasztát,illetve vajat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü