Hozzávalók

+

Elkészítés

  • csontozott marhalapocka* 2000.0 g
  • sajt, cheddar 300.0 g
  • ecetes uborka, egész* 500.0 g
  • paradicsom** 300.0 g
  • saláta, lolo** 100.0 g
  • HELLMANN'S Real Majonéz 5 l 100.0 g

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A darált marhát sóval borssal összekeverjük. 10 darab egyforma pogácsát formázunk belőle és roston megsütjük a sajtszeletekkel a tetején.
    • A félbevágott bucikat mellétéve megpirítjuk, majonézzel megkenjük,  salátalevelet teszünk bele, ráhelyezzük a pogácsákat. Uborkával és szeletelt paradicsommal összeborítjuk. 
    • Külön kis edénybe mártogatósokkal és sült vastag gerezd burgonyával kínáljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü