Hozzávalók
Currys karfiol krémleves
−
+
€0.0
Leves elkészítése.
karfiol**
/g
2142.9 g
0%
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
póréhagyma**
/g
235.3 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.2 l
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
30.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.2 l
0%
lime*
/g
50.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
10.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
Leves tálalása.
cukkini**
/kg
428.6 g
0%
lazacfilé*
/g
150.0 g
0%
fejnélküli garnéla rák 30/40*
/g
111.1 g
0%
citromnád*
/g
50.0 g
0%
koriander, friss*
/g
23.5 g
0%
/
Leves elkészítése.
-
karfiol** 2.14 kg
-
napraforgóolaj** 100 ml
-
póréhagyma** 235.30 g
-
tej 1,5 %** 200 ml
-
Sárga Curry Paszta 30 g
-
tejszín 30 % 200 ml
-
lime* 50 g
-
vaj* 100 g
Leves tálalása.
-
cukkini** 428.60 g
-
lazacfilé* 150 g
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 111.10 g
-
citromnád* 50 g
-
koriander, friss* 23.50 g