Hozzávalók

+

A curry elkészítése.

Tálalás.

  • szőlő* 125.0 g
  • padlizsán** 105.3 g
  • kristálycukor** 35.0 g

Egy klasszikus wok étel, kevés hozzávalóval de mégis egy kiadós finom távol-keleti fogás készíthető el a vörös curry-vel. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. A curry elkészítése.

    Egy wokban forrósítsunk olajat, tegyük bele a curry pasztát és folyamatos keverés mellett 2 percig pirítsuk, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a kókusztejpor és a langyos víz keverékét. Adjuk hozzá a csirkét, és főzzük félkészre. Ezután adjuk hozzá a koktélparadicsomot, a vágott ananászt és a kaffír lime leveleket. Így együtt forraljuk készre. A végén ízesítsük Folyékony Füst ízesítővel.
  2. Tálalás.

    Ízesítsük cukorral (pl. barnacukorral) és halszósszal. Adjuk hozzá a szőlőszemeket, a thai padlizsánt. Dekoráljuk korianderrel és vágott chilivel. Tálaljuk jázmin rizzsel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü