Hozzávalók

+

Csirkemell elkészítése

Saláta elkészítése

  • vegyes saláták** 0.75 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.15 kg
  • kígyóuborka** 0.15 kg
  • retek, hónapos** 0.15 kg
  • póréhagyma** 0.18 kg
  • paradicsom** 0.16 kg

Tálalás és tipp

  • HELLMANN'S Mézes-mustáros öntet 1L 0.5 l

Panírozni nem csak zsemlemorzsával lehet. A receptben bemutatott burgonyás bundás csirkemell hamar a gyerekek kedvence lesz! A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Csirkemell elkészítése

    • A csirkemelleket szeleteljük és befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A hússzeleteket először KNORR Burgonyapehelybe, majd tojásba, majd újra KNORR Burgonyapehelybe forgatjuk.
    • Az így bepanírozott szeleteket előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 195°C fokon kb.8-10 perc alatt készre sütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk
  3. Tálalás és tipp

    • A darabolt zöldségeket tányérra halmozzuk, a megsült hússal és aHELLMANN'S Mézes-mustáros öntettel tálaljuk.
    • A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket!
    • Az öntetet ha nincs szószos tálkánk öntsük a salátára.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü