Hozzávalók
Csicsóka krémleves kaviárok
−
+
€0.0
Leves elkészítése.
csicsóka**
/kg
500.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.5 l
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
mogyoróhagyma*
/g
55.6 g
0%
Kaviáros piskóta elkészítése.
tojás (extra osztályú)
/darab
3.0 darab
0%
kristálycukor**
/g
40.0 g
0%
búzaliszt
/g
60.0 g
0%
Kaviáros sajtkrém.
sajtkrém*
/g
300.0 g
0%
Keta kaviár*
/g
50.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 g
0%
garnéla rák, fejjel 16/20*
/g
1666.7 g
0%
/
Leves elkészítése.
-
csicsóka** 500.0 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
-
vaj* 100.0 g
-
mogyoróhagyma* 55.6 g
Kaviáros piskóta elkészítése.
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
kristálycukor** 40.0 g
-
búzaliszt 60.0 g
Kaviáros sajtkrém.
-
sajtkrém* 300.0 g
-
Keta kaviár* 50.0 g
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g