Hozzávalók
Csicseriborsó krémleves, parajos füstöltlazac golyóval
−
+
€199.98
Csicseriborsó krémleves elkészítése
csicseriborsó**
/g
500.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
21.1 g
0%
vöröshagyma
/kg
222.2 g
0%
babérlevél**
/g
2.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.3 l
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/kg
60.0 g
0%
/
Csicseriborsó krémleves elkészítése
-
csicseriborsó** 500.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
babérlevél** 2.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.3 l