Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg

A májgaluska elkészítéséhez különleges módon KNORR Burgonyapelyet használunk. A burgonyapehely megköti a nedvességet és finom ízt is ad a galuskának. A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    A megtisztított csirkemájat ledaráljuk.
    Összedolgozzuk a KNORR Burgonyapehellyel, vízzel és kevés sóval.
    A kész masszát hűtőbe tesszük.
    A darabolt zöldségeket kevés olajon lepirítjuk.
    Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel.
    Ízesítjü allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
    Mikor felforrt a leves beletesszük a zöldborsót.
    Ha azöldségek kezdenek megfőni, galuskaszaggatóval a levesbe szaggatjuk a burgonyás májgaluskát.
    Addig főzzük amíg az összes összetevő meg nem fő.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    Tálaláskor a levest szórjuk meg vágott petrezselyemzölddel.
    A galuska masszáját sűríthetjük KNORR Burgonyapehely hozzáadásával, annyira, hogy még könnyen szaggatható legyen.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü