Hozzávalók
Brassói aprópecsenye parázsburgonyából kapros joghurtos uborkával (The Vegetarian Butcher)
−
+
€120.89
Joghurtos uborkasaláta kaporral:
kígyóuborka**
/g
1500.0 g
0%
joghurt, natúr**
/g
0.5 kg
0%
só
/kg
10.0 g
0%
porcukor*
/g
50.0 g
0%
ételecet 10%**
/l
0.1 l
0%
kapor, friss**
/kg
50.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
20.0 g
0%
Vegán darabolt növényi hús elkészítése, tálalás.
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
The Vegetarian Butcher Vegán darabolt csirkehús-helyettesítő 1,75 kg
/kg
1200.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
111.1 g
0%
paprika**
/kg
80.0 g
0%
Kápia paprika**
/kg
80.0 g
0%
koktélparadicsom*
/g
102.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
0.0 g
0%
Parázsburgonya**
/g
1714.3 g
0%
petrezselyemzöld
/g
111.1 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/kg
20.0 g
0%
KNORR Egész fekete bors 0,5 kg
/kg
5.0 g
0%
KNORR Enyhén csípős fűszerpaprika 220 g
/kg
5.0 g
0%
/
Joghurtos uborkasaláta kaporral:
-
kígyóuborka** 1500.0 g
-
joghurt, natúr** 0.5 kg
-
só 10.0 g
-
porcukor* 50.0 g
-
ételecet 10%** 0.1 l
-
kapor, friss** 50.0 g
-
fokhagyma* 20.0 g
Vegán darabolt növényi hús elkészítése, tálalás.
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
vöröshagyma 111.1 g
-
paprika** 80.0 g
-
Kápia paprika** 80.0 g
-
koktélparadicsom* 102.0 g
-
fokhagyma*
-
Parázsburgonya** 1714.3 g
-
petrezselyemzöld 111.1 g
-
KNORR Egész fekete bors 0,5 kg 5.0 g
-
KNORR Enyhén csípős fűszerpaprika 220 g 5.0 g