Hozzávalók

+

Joghurtos uborkasaláta kaporral:

  • kígyóuborka** 1500.0 g
  • joghurt, natúr** 0.5 kg
  • 10.0 g
  • porcukor* 50.0 g
  • ételecet 10%** 0.1 l
  • kapor, friss** 50.0 g
  • fokhagyma* 20.0 g

Vegán darabolt növényi hús elkészítése, tálalás.


A brassói aprópecsenye szívtalálat minden magyar ételt szerető ember számára. A darabolt növényi hús remekül szerepel az igazi helyén és jól hozza a rághatóságával azt az élményt, amit eddig csak a sertésszűzben vagy a szárnyasban találtunk meg. A parázsburgonya tavasszal megkerülhetetlen, a sok nagy darabra vágott zöldség pedig lazítja és színesíti a klasszikus egytálételt. Varju Vili

...

Elkészítés

  1. Joghurtos uborkasaláta kaporral:

    Az alap összetevőit gondosan keverjük el, majd az uborkát ebbe mandolinozzuk bele. Szinte azonnal tálalható!
  2. Vegán darabolt növényi hús elkészítése, tálalás.

    A darabolt növényi húst erős lángon alaposan átpirítjuk, majd szűrőkanállal kiemeljük.
    A visszamaradt zsiradékban a zöldségeket hirtelen átsütjük és a végén hozzáadjuk a fokhagymákat is.
    A darabolt növényi húst visszatesszük és a tálalás előtti pillanatban hozzáadjuk a bő forró olajban ropogósra sütött parázsburgonyát is.
    Legvégül a Folyékony umamival ízesítjük, illetve hozzákerülhet a felezett koktél paradicsom, a leveleire szedett petrezselyem és a pirospaprika is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü