Hozzávalók

Zöldségek elkészítése

A hús elkészítése

  • marhabélszín* 1800.0 g

A karakteres zöldborsmártás és az erdei gombák kellemes kiegészítői az érlelt, sült steak-nek.

...

Elkészítés

  1. Zöldségek elkészítése

    • Vajon megpároljuk a zöldbabot egy kevés zúzott fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
    • A koktélparadicsomot a szárán hagyva, olívaolajban lassan megsütjük.
  2. A hús elkészítése

    • Az érlelt bélszínt sózzuk, borsozzuk, kívánt fokozatra sütjük.
    • Sült hasábburgonyával és zöldségekkel tálaljuk.
    • Zöldborsmártással leöntjük a húst. 
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü