Hozzávalók

+

Bélszín elkészítése.

Burgonya elkészítése.

Őszi zöldségek elkészítése, tálalás

  • kelkáposzta** 800.0 g
  • zeller, gumó 300.0 g

...

Elkészítés

  1. Bélszín elkészítése.

    • Fűszerezzük a steakeket, és forró olajban süssük meg mindkét oldalukat. 
    • 80°C-on sütőben 54°C-os maghőmérsékleten süssük készre.
    •  Az apróra vágott hagymát pirítsuk meg, konyakkal és vörösborral, 1/3-ra redukáljuk.
    • Engedjük fel alaplével elkevert barna mártás alappal és forraljuk készre, szűrjük le és hideg vajdarabkákkal dúsítsuk.
  2. Burgonya elkészítése.

    • A megtisztított burgonyát tetszés szerint daraboljuk, és bő forró zsiradékban süssük ki.
    • Ha kivettük az olajból csepegtessük le és fűszerezzük.
  3. Őszi zöldségek elkészítése, tálalás

    • A káposztát és a főtt zellert egyforma darabokra vágjuk, és a zsiradékban mindkét oldalát aranysárgára pirítjuk. 
    • Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. 
    • Az összes összetevőt tetszés szerint elrendezzük a tányérokon, és tálaljuk.
    • Külön mártás kínálunk mellé.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü