Hozzávalók
Báránykaraj fűszeres csicseriborsóval, paradicsomlekvárral, kecskesajttal.
−
+
€0.0
Bárány előkészítése, elkészítése.
báránygerinc*
/g
1666.7 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/kg
40.0 g
0%
Csicseriborsó ragu elkészítése.
csicseriborsó**
/g
300.0 g
0%
mustármag*
/g
10.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/kg
0.2 g
0%
kardamon*
/g
10.0 g
0%
köménymag**
/g
2.0 g
0%
édeskömény*
/g
4.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
30.0 g
0%
mogyoróhagyma*
/g
33.3 g
0%
Paradicsomlekvár készítése.
kristálycukor**
/g
200.0 g
0%
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/kg
800.0 g
0%
koriander, friss*
/g
23.5 g
0%
Tálalás.
Kecske sajt*
/g
200.0 g
0%
/
Bárány előkészítése, elkészítése.
-
báránygerinc* 1666.7 g
Csicseriborsó ragu elkészítése.
-
csicseriborsó** 300.0 g
-
mustármag* 10.0 g
-
kardamon* 10.0 g
-
köménymag** 2.0 g
-
édeskömény* 4.0 g
-
Sárga Curry Paszta 30.0 g
-
mogyoróhagyma* 33.3 g
Paradicsomlekvár készítése.
-
kristálycukor** 200.0 g
-
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 800.0 g
-
koriander, friss* 23.5 g
Tálalás.
-
Kecske sajt* 200.0 g