Hozzávalók
Báránycsülök pirított zöldségekkel, borsikafüves hollandi mártással
−
+
€1011.78
Csükök előkészítése, elkészítés.
báránycsülök csontos*
/g
5333.3 g
0%
vöröshagyma
/kg
222.2 g
0%
sárgarépa
/kg
700.0 g
0%
zeller, gumó
/g
150.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
21.1 g
0%
rozmaring, friss**
/g
10.0 g
0%
só
/kg
20.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/kg
40.0 g
0%
Mártás elkészítése.
borsikafű**
/kg
2.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.3 l
0%
Köet elkészítése, tálalás.
cukkini**
/kg
714.3 g
0%
padlizsán**
/kg
526.3 g
0%
póréhagyma**
/g
352.9 g
0%
angolzeller**
/g
400.0 g
0%
koktélparadicsom*
/g
306.1 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/kg
30.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.05 l
0%
/
Csükök előkészítése, elkészítés.
-
báránycsülök csontos* 5333.3 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
sárgarépa 700.0 g
-
zeller, gumó 150.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
-
rozmaring, friss** 10.0 g
-
só 20.0 g
Mártás elkészítése.
-
borsikafű** 2.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Köet elkészítése, tálalás.
-
cukkini** 714.3 g
-
padlizsán** 526.3 g
-
póréhagyma** 352.9 g
-
angolzeller** 400.0 g
-
koktélparadicsom* 306.1 g
-
olivaolaj 0.05 l