Hozzávalók

+

Csirkemell előkészítése, elkészítése.

Köret készítése.

  • tej 1,5 %** 0.5 l
  • Burgonyapüré pehely 270.0 g

Hogyan és miként tehetünk ízletesebbé egy finom csirkemellet. Igazi ízbomba a feta és a barack kombinációja, kiegészítve a bársonyosan krémes curry-s burgonyapürével. Kiegészíthetjük egy finom vajas pecsenyelével. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Csirkemell előkészítése, elkészítése.

    • A csirkemelleket bepácoljuk KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokkal.
    • Olíva olajon elősütjük, rátesszük a felszeletelt barackot és a fetát majd sütőben rápirítjük.
  2. Köret készítése.

    Előírás szerint elkészítjük a KNORR Burgonyapürét és ízesítjük  curry pasztával.
    Ízlésesen tálaljuk a burgonyapürét és rátesszük a szaftos csirkemelleket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü