Hozzávalók
Bakonyi pulykaragu burgonyás galuskával (felnőtt, sómentes alappal)
−
+
€8559.27
Ragu elkészítése
pulykacomb**
/kg
1.0 kg
0%
gomba, csiperke**
/kg
0.2 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.15 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
víz
/l
0.9 l
0%
só
/kg
2.0 g
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.25 l
0%
KNORR Magyaros alap hozzáadott só nélkül**
/kg
0.14 kg
0%
Galuska elkészítése
búzaliszt
/g
0.9 kg
0%
tojás (60g/darab)**
/g
0.18 kg
0%
napraforgóolaj (tésztához)*
/l
0.01 l
0%
/
Ragu elkészítése
-
pulykacomb** 1.0 kg
-
gomba, csiperke** 0.2 kg
-
vöröshagyma 0.15 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
víz 0.9 l
-
só 2.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
-
KNORR Magyaros alap hozzáadott só nélkül** 0.14 kg
Galuska elkészítése
-
búzaliszt 0.9 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.18 kg
-
napraforgóolaj (tésztához)* 0.01 l