Hozzávalók
Bakonyi pulykaragu burgonyás galuskával (7-10 éves korcsoport, sómentes alappal)
−
+
€5994.27
Ragu elkészítése
pulykacomb**
/kg
0.7 kg
0%
gomba, csiperke**
/kg
0.13 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.12 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
víz
/l
0.8 l
0%
só
/kg
3.0 g
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
KNORR Magyaros alap hozzáadott só nélkül**
/kg
0.11 kg
0%
Galuska elkészítése
búzaliszt
/g
0.7 kg
0%
tojás (60g/darab)**
/g
0.12 kg
0%
napraforgóolaj (tésztához)*
/l
0.01 l
0%
/
Ragu elkészítése
-
pulykacomb** 0.7 kg
-
gomba, csiperke** 0.13 kg
-
vöröshagyma 0.12 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
víz 0.8 l
-
só 3.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
KNORR Magyaros alap hozzáadott só nélkül** 0.11 kg
Galuska elkészítése
-
búzaliszt 0.7 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.12 kg
-
napraforgóolaj (tésztához)* 0.01 l