Hozzávalók
Aszalt szilvás katalán krém pekándióval
−
+
€0.0
Aszaltszilvás zselé készítése
aszaltszilva**
/g
222.2 g
0%
Krém készítés és tálalás.
pekándió*
/g
142.9 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
barnacukor**
/kg
100.0 g
0%
Carte d'Or Professional Katalán krém 0,52 kg
/kg
172.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.5 l
0%
/
Aszaltszilvás zselé készítése
-
aszaltszilva** 222.2 g
Krém készítés és tálalás.
-
pekándió* 142.9 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
barnacukor** 100.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l